Η Ποτοποιία SANTE εμφιάλωνε έξι τύπους κρασιών : Μαυροδάφνη Πατρών, Μοσχάτο Σάμου, λευκό και ερυθρό Ημίγλυκο κρασί Κισσάμου, Βερμούτ, και κατά περιόδους εάν εύρισκε κάποιο καλό κόκκινο κρασί, συνήθως από την Σαντορίνη, το εμφιάλωνε με την ετικέτα ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.
(Οι ετικέτες που δημοσιεύονται σε αυτήν την ενότητα, είναι από τις πρώτες. Οι αλλαγές που έγιναν μέσα στα χρόνια, και οι πιο πρόσφατες μορφές τους, υπάρχουν στην ενότητα "Ετικέτες")
Παρασκεύαζε και εμφιάλωνε κονιάκ ή πιο ορθά μπράντυ – όταν απαγορεύθηκε στις αρχές του 1950 η χρήση ονομασία αυτή για αποστάγματα που δεν προήρχοντο από την ομώνυμη γαλλική περιοχή Cognac - σε συσκευασίες της μισής οκάς και τετάρτου. Αργότερα η ένδειξη μπράντυ μετονομάστηκε σε Απόσταγμα Οίνου.
Οι
συνταγές που έχει στα χέρια του ο Χρυσόστομος Βασιλείου, για την παραγωγή
των λικέρ, προέρχονται κυρίως από Γαλλικές εταιρείες και πηγές. Οι
συνταγές βασίζονται άλλοτε στην χρήση
εσσάνς και άλλοτε μόνον στην αξιοποίηση εκχυλισμάτων. Προμηθευτές των εσσάνς
ήταν οι οίκοι Αμαρίλιο και Μπενφοράδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου